
Marynata Teriyaki

Glazura Teriyaki

Naturalnie warzony sos sojowy
wegański

Naturalnie warzony sos sojowy o obniżonej o 43% zawartości soli
wegański

Bezglutenowy sos sojowy Tamari
bez glutenu
wegański
halal

Ekologiczny sos sojowy
organiczny

SOS DO RYŻU - SŁODKI

Pikantny sos z papryką chili do Kimchi

Cytrusowy sos sojowy Ponzu

Sos Yakitori

Sos Poke

Sos do Unagi

Sos sezamowy
Dostępne rozmiary
1 L PET, 15 L karton
Ekologiczny sos sojowy
organiczny
organiczny
Nasz naturalnie warzony ekologiczny sos sojowy powstał z połączenia ekologicznych ziaren soi z ekologiczną pszenicą, solą i wodą. Naturalnie uwarzony, wyśmienicie nadaje się do codziennych potraw, takich jak kurczak, ryby, steki, kotlety, kiełbaski, burgery, makarony, zupy, sałatki oraz dressingi do sałatek.
Ekologiczny Sos Sojowy Kikkoman – z europejskim certyfikatem ekologicznym i logo – jest równie uniwersalny, co nasz tradycyjny Sos Sojowy, a do tego inspiruje do wyboru ekologicznej diety.
Ten sos Kikkoman jest odpowiedni dla wegan.
Składniki
Woda, ekologiczna soja, ekologiczna pszenica, sól.
Informacja o wartości odżywczej
w 100 ml
Wartość energetyczna | 377 kJ / 90 kcal |
Tłuszcz | 0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0 g |
Węglowodany | 6,1 g |
w tym cukry | 1,9 g |
Białko | 11 g |
Sól | 14 g |