Ekologiczny sos sojowy
Ekologiczny sos sojowy
Previous
Next
Dostępne rozmiary
1 L PET, 15 L karton

Ekologiczny sos sojowy

organiczny
organiczny

Nasz naturalnie warzony ekologiczny sos sojowy powstał z połączenia ekologicznych ziaren soi z ekologiczną pszenicą, solą i wodą. Naturalnie uwarzony, wyśmienicie nadaje się do codziennych potraw, takich jak kurczak, ryby, steki, kotlety, kiełbaski, burgery, makarony, zupy, sałatki oraz dressingi do sałatek.

Ekologiczny Sos Sojowy Kikkoman – z europejskim certyfikatem ekologicznym i logo – jest równie uniwersalny, co nasz tradycyjny Sos Sojowy, a do tego inspiruje do wyboru ekologicznej diety.

Ten sos Kikkoman jest odpowiedni dla wegan.

więcej

Składniki

Woda, ekologiczna soja, ekologiczna pszenica, sól.

Informacja o wartości odżywczej w 100 ml

Wartość energetyczna377 kJ / 90 kcal
Tłuszcz0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone0 g
Węglowodany6,1 g
w tym cukry1,9 g
Białko11 g
Sól14 g