Previous
Next
Dostępne rozmiary
150 ml butelka 250 ml butelka, 1 L PET

Ekologiczny sos sojowy

organiczny
organiczny

Ekologia jest w modzie! Rynek produktów ekologicznych rozkwita z kilku powodów. Jednym z nich jest fakt, że coraz więcej z nas decyduje się na zmianę stylu życia i wybiera żywność produkowaną na bazie ekologicznych składników. Na szczęście Naturalnie warzony sos sojowy od Kikkomana jest dostępny również w wersji ekologicznej!

Tak samo jak klasyczna wersja sosu, zawiera on wyłącznie cztery składniki: soję, pszenicę, wodę i sól. Starannie dobieramy wszystkie składniki, które są wykorzystywane do produkcji naszego ekologicznego sosu sojowego. To dlatego ekologiczny sos jest tak samo pełen smaku i aromatu, co jego tradycyjny wariant.

Ekologiczny sos sojowy od Kikkomana jest produkowany na osobnej linii produkcyjnej i warzony przez sześć miesięcy w naturalnym procesie, który spełnia surowe standardy jakości. Nasz Ekologiczny sos sojowy można rozpoznać po etykiecie, europejskim logo żywności ekologicznej oraz numerze certyfikatu.

więcej

Czy wiesz, że?

Używaj Ekologicznego sosu sojowego dokładnie tak samo, jak tradycyjnego: do przyprawiania i nadawania smaku potrawom z mięsa, ryb i warzyw. Możesz go również wykorzystać do sosów sałatkowych i marynat.