

Sosy sojowe są klasyfikowane zgodnie z całkowitą zawartością azotu/białka według wytycznych Japanese Agricultural Standard (JAS). Stopień jakości sosu sojowego wskazuje, jak wiele ma w sobie umami. Fakty nie pozostawiają wątpliwości! Naturalnie warzony sos sojowy Kikkoman zawiera aż 10 g białka w 100 ml, dzięki czemu jest oficjalnie zaklasyfikowany jako sos sojowy specjalnej jakości.
Globalna gwarancja jakości Kikkoman
Dokładamy starań, aby przyczyniać się do poprawy jakości życia i zdrowia ludzi na całym świecie poprzez nasze wysokiej jakości produkty i usługi.

Konsument jest najważniejszy
Wsłuchujemy się w potrzeby naszych konsumentów i czynimy je naszym drogowskazem w dążeniu do udoskonalania produktów oraz usług oferowanych przez Kikkomana.

Jakość, bezpieczeństwo i wiarygodność to nasze priorytety
Jesteśmy niezmiennie zaangażowani w zapewnianie bezpieczeństwa i bezkonkurencyjnej jakości naszych produktów i usług - wszystko po to, aby zasłużyć na zaufanie naszych konsumentów.

Zaufanie to nasz kapitał
Zaufanie naszych konsumentów cenimy ponad wszystko. Staramy się je umacniać, przestrzegając wszystkich stosownych regulacji prawnych, a także prowadząc przejrzystą komunikację.
Odkryj więcej