Jakość To Kwestia Honoru

Wystarczy, że powąchasz lub skosztujesz sosu sojowego Kikkoman, a od razu poznasz, że jest naprawdę wyjątkowy. Fakt, że jest używany w ponad 100 krajach do przyprawiania potraw różnych kuchni, mówi sam za siebie. Co zatem sprawia, że jest on tak niepowtarzalny?

Sosy sojowe są klasyfikowane zgodnie z całkowitą zawartością azotu/białka według wytycznych Japanese Agricultural Standard (JAS). Stopień jakości sosu sojowego wskazuje, jak wiele ma w sobie umami. Fakty nie pozostawiają wątpliwości! Naturalnie warzony sos sojowy Kikkoman zawiera aż 10 g białka w 100 ml, dzięki czemu jest oficjalnie zaklasyfikowany jako sos sojowy specjalnej jakości.

Stopnie jakości

Azot g/100ml

Białko g/100ml

Specjalna jakość

>1.50

>9.38

Wysoka jakość

>1.35

>8.44

Standardowa jakość

>1.20

>7.50

Globalna gwarancja jakości Kikkoman

Dokładamy starań, aby przyczyniać się do poprawy jakości życia i zdrowia ludzi na całym świecie poprzez nasze wysokiej jakości produkty i usługi.

1.

Konsument jest najważniejszy

Wsłuchujemy się w potrzeby naszych konsumentów i czynimy je naszym drogowskazem w dążeniu do udoskonalania produktów oraz usług oferowanych przez Kikkomana.

2.

Jakość, bezpieczeństwo i wiarygodność to nasze priorytety

Jesteśmy niezmiennie zaangażowani w zapewnianie bezpieczeństwa i bezkonkurencyjnej jakości naszych produktów i usług - wszystko po to, aby zasłużyć na zaufanie naszych konsumentów.

3.

Zaufanie to nasz kapitał

Zaufanie naszych konsumentów cenimy ponad wszystko. Staramy się je umacniać, przestrzegając wszystkich stosownych regulacji prawnych, a także prowadząc przejrzystą komunikację.

Odkryj więcej

Nie obchodź się smakiem!

Zapisz się na regularną porcję pysznych inspiracji!
Nie wszystkie wymagane pola zostały wypełnione.

Chcę otrzymywać informacje o produktach, nowościach i promocjach na swój adres e-mail. To nic nic kosztuje, a wypisać się możesz w każdej chwili.