Jakość Kikkomana
Właściwości sosu sojowego Kikkoman
Jakość Kikkomana
Właściwości sosu sojowego Kikkoman

Odkryj wyjątkowe cechy naturalnie warzonego sosu sojowego od Kikkomana, aby świadomie dokonać wyboru przyprawy!

Proces warzenia
Jakość Kikkomana
Proces warzenia

Chcesz wiedzieć, w jaki sposób warzony jest sos sojowy od Kikkomana? Czytaj dalej, aby odkryć tajniki procesu produkcyjnego!

Naturalne składniki
Jakość Kikkomana
Naturalne składniki

Nasz Naturalnie warzony sos sojowy jest całkowicie pozbawiony sztucznych dodatków, za to pełen smaku oraz umami! Kikkoman kocha wszystko, co naturalne.

Gwarancja braku GMO
Jakość Kikkomana
Gwarancja braku GMO

Cztery starannie wyselekcjonowane składniki, z który powstaje sos sojowy od Kikkomana, to woda, soja, pszenica oraz sól. Wszystkie one są zupełnie naturalne i wolne od GMO!

Obniżona zawartość soli
Jakość Kikkomana
Obniżona zawartość soli

Zastąp sól w kuchni Naturalnie warzonym sosem sojowym od Kikkomana, aby znacząco obniżyć spożycie soli. Kliknij tutaj i dowiedz się, jak to zrobić!

Designerska butelka Kikkomana
Jakość Kikkomana
Designerska butelka Kikkomana

Butelka z dozownikiem to znak jakości sosu sojowego od Kikkomana. Kliknij tutaj i dowiedz się więcej o naszej butelce!

Historia Kikkomana
Jakość Kikkomana
Historia Kikkomana

Kikkoman pochodzi z Nody w Japonii. Na początku lat siedemdziesiątych Kikkoman rozpoczął rozbudowę sieci produkcji i dystrybucji na całym świecie. Przeczytaj więcej o historii naszego sukcesu!

Analiza sensoryczna
Jakość Kikkomana
Analiza sensoryczna

Sprawdź różnicę między Naturalnie warzonym sosem sojowym od Kikkomana a innymi sosami - możesz ją zobaczyć, powąchać, poczuć i posmakować!

Test etykiety
Jakość Kikkomana
Test etykiety

Dowiedz się, jak prawidłowo czytać etykiety produktów. Etykiety na naszych butelkach zawierają ważne informacje, które musisz znać, wybierając sos.