Czy wiesz, jak powstawał przed wiekami sos sojowy? Dowiedz się więcej!
Kliknij tutaj, aby poznać różnice między japońskim i chińskim sosem sojowym oraz między sosem sojowym naturalnie warzonym a produkowanym chemicznie!
Odkryj wyjątkowe cechy naturalnie warzonego sosu sojowego od Kikkomana, aby świadomie dokonać wyboru przyprawy!
Chcesz wiedzieć, w jaki sposób warzony jest sos sojowy od Kikkomana? Czytaj dalej, aby odkryć tajniki procesu produkcyjnego!
Nasz Naturalnie warzony sos sojowy jest całkowicie pozbawiony sztucznych dodatków, za to pełen smaku oraz umami! Kikkoman kocha wszystko, co naturalne.
Cztery starannie wyselekcjonowane składniki, z który powstaje sos sojowy od Kikkomana, to woda, soja, pszenica oraz sól. Wszystkie one są zupełnie naturalne i wolne od GMO!
Zastąp sól w kuchni Naturalnie warzonym sosem sojowym od Kikkomana, aby znacząco obniżyć spożycie soli. Kliknij tutaj i dowiedz się, jak to zrobić!
Butelka z dozownikiem to znak jakości sosu sojowego od Kikkomana. Kliknij tutaj i dowiedz się więcej o naszej butelce!
Kikkoman pochodzi z Nody w Japonii. Na początku lat siedemdziesiątych Kikkoman rozpoczął rozbudowę sieci produkcji i dystrybucji na całym świecie. Przeczytaj więcej o historii naszego sukcesu!
Sprawdź różnicę między Naturalnie warzonym sosem sojowym od Kikkomana a innymi sosami - możesz ją zobaczyć, powąchać, poczuć i posmakować!
Dowiedz się, jak prawidłowo czytać etykiety produktów. Etykiety na naszych butelkach zawierają ważne informacje, które musisz znać, wybierając sos.
Zapoznaj się z naszymi wskazówkami dotyczącymi dozowania idealnej ilości sosu sojowego od Kikkomana! To prostsze niż myślisz.
Doradzimy ci, jak przechowywać sos sojowy od Kikkomana po jego otwarciu. Kliknij tutaj, aby dowiedzieć się, jak zachować pyszny smak na dłużej.