Podziel się na Google+:

Kikkoman lubi naturalny stan rzeczy!

W dzisiejszych czasach coraz więcej ludzi stara się utrzymać zdrowy tryb życia. Jego podstawą jest zbalansowana dieta, oparta na naturalnych składnikach – bez sztucznych dodatków, konserwantów i aromatów.

Przez dekady dokładnie to było celem Kikkomana: dostarczać naturalny produkt fanom sosu sojowego na całym świecie. Naturalnie warzony sos sojowy Kikkoman produkowany jest z wyłącznie czterech naturalnych i pieczołowicie dobranych składników: wody, soi, pszenicy i soli. Czyli czysty, naturalny produkt i głębia smaku bez dodatków i konserwantów.

100% naturalny sos: od składników po sam smak

Naturalnie warzony sos sojowy Kikkoman wzbogaci smak najrozmaitszych potraw. Pasuje do sałatek, mięsa i ryby, idealnie sprawdza się jako składnik sosów i marynat oraz jako przyprawa stołowa. Nadaje smaku, wzbogaca aromat a jednocześnie nie tłumi naturalnego smaku składników.

Dzięki doskonałej harmonii pięciu smaków zawartych w jednym sosie Kikkoman komponuje się z wieloma składnikami i wydobywa co najlepsze z dań nie tylko azjatyckich, ale kuchni całego świata. A do tego jest niskokaloryczny i zupełnie bez tłuszczu! Idealna przyprawa i składnik dla wszystkich, którzy lubią naturalny stan rzeczy – tak jak Kikkoman.