Podziel się na Google+:

Łosoś teriyaki z dymką marynowaną w sosie Ponzu

Czas marynowania: 30 min. + Czas przygotowania: 20 min.  
 

Łosoś teriyaki z dymką marynowaną w sosie Ponzu

Carpaccio z białej ryby z cytrusowym dressingiem

 
Jedna porcja zawiera: 679 kJ / 162 kcal 

Carpaccio z białej ryby z cytrusowym dressingiem

Łososiowe spaghetti al cartoccio

Czas przygotowania: 30 min.  
Jedna porcja zawiera: 546 kJ / 130 kcal 

Łososiowe spaghetti al cartoccio

Steki z tuńczyka z sezamem

Czas przygotowania: 10 min.  
Jedna porcja zawiera: 640 kJ / 153 kcal 

Steki z tuńczyka z sezamem

Filety z leszcza w Ponzu

Czas przygotowania: 15 min.  
Jedna porcja zawiera: 1330 kJ / 318 kcal 

Filety z leszcza w Ponzu

Carpaccio z halibuta z dressingiem Ponzu

Czas przygotowania: 35 min.  
Jedna porcja zawiera: 1444 kJ / 345 kcal 

Carpaccio z halibuta z dressingiem Ponzu

Spaghetti à la Ponzu z tuńczykiem i grzybami

Czas przygotowania: 35 min.  
Jedna porcja zawiera: 2983 kJ / 712 kcal 

Spaghetti à la Ponzu z tuńczykiem i grzybami

Tatar z łososia z dipem z białej rzodkwi

Czas przygotowania: 20 min.  
Jedna porcja zawiera: 1141 kJ / 272 kcal 

Tatar z łososia z dipem z białej rzodkwi

Łosoś w miodowej glazurze Ponzu z pak choi, karmelizowanymi nasionami konopi i brązowym ryżem

Czas przygotowania: 1 godz  
Jedna porcja zawiera: 1955 kJ / 467 kcal 

Łosoś w miodowej glazurze Ponzu z pak choi, karmelizowanymi nasionami konopi i brązowym ryżem

Łososiowe szaszłyki z dipami

Czas marynowania: 2 godz + Czas przygotowania: 35 min.  
Jedna porcja zawiera: 857 kJ / 205 kcal 

Łososiowe szaszłyki z dipami

Smażone steki z tuńczyka z dżemem z chili

 
Jedna porcja zawiera: 288 kJ / 69 kcal 

Smażone steki z tuńczyka z dżemem z chili

Kulki mięsne w dwóch smakach z miętowym dipem

Czas przygotowania: 45 min.  
Jedna porcja zawiera: 1094 kJ / 261 kcal 

Kulki mięsne w dwóch smakach z miętowym dipem

Dorsz i makaron w bulionie chili

 
Jedna porcja zawiera: 336 kJ / 80 kcal 

Dorsz i makaron w bulionie chili

Medaliony z żabnicy z grillowaną papryką

Czas przygotowania: 50 min.  
Jedna porcja zawiera: 782 kJ / 187 kcal 

Medaliony z żabnicy z grillowaną papryką

Marynowane filety z makreli

Czas przygotowania: 2 godz 15 min.  
Jedna porcja zawiera: 1189 kJ / 284 kcal 

Marynowane filety z makreli

Łosoś marynowany z selerem i cytrusową nutą

Czas przygotowania: 15 min.  
Jedna porcja zawiera: 737 kJ / 176 kcal 

Łosoś marynowany z selerem i cytrusową nutą

Dorsz w sosie musztardowym z dodatkiem sosu sojowego Tamari

Czas przygotowania: 50 min.  
Jedna porcja zawiera: 1992 kJ / 476 kcal 

Dorsz w sosie musztardowym z dodatkiem sosu sojowego Tamari

Spaghetti z dynią i łososiem

Czas przygotowania: 50 min.  
Jedna porcja zawiera: 3974 kJ / 949 kcal 

Spaghetti z dynią i łososiem

Japońskie risotto z łososiem teriyaki

Czas przygotowania: 45 min.  
Jedna porcja zawiera: 2724 kJ / 650 kcal 

Japońskie risotto z łososiem teriyaki

Soczysty pstrąg w imbirze z tajskimi szparagami

Czas przygotowania: 20 min.  
Jedna porcja zawiera: 1321 kJ / 315 kcal 

Soczysty pstrąg w imbirze z tajskimi szparagami