Podziel się na Google+:

Szkoła przypraw dla początkujących

Wracamy do szkoły! Chcesz nauczyć się czegoś nowego? Dowiedz się od nas, jak prawidłowo dozować sos sojowy i przyprawić dania jak profesjonalny kucharz.

więcej

Naturalnie warzony ekologiczny sos sojowy

Czy wiesz, że sos sojowy Kikkoman jest również dostępny w wersji ekologicznej? W produkcji wykorzystywane są wyłącznie składniki organiczne o certyfikowanej jakości. Jest łagodnie aromatyczny i smakuje tak dobrze, jak nasz naturalnie warzony sos sojowy. I tak jak wszystkie nasze sosy sojowe: Kikkoman naturalnie warzony ekologiczny sos sojowy jest idealny do wszystkich rodzajów potraw.

więcej

Dania do zakochania ♥ ♥ ♥

Nie przestań się uczyć: nasz naturalny warzony sos sojowy Kikkoman jest szczególnie wszechstronny. Można go używać na różne sposoby, poprzez różne naczynia. Nasz spot 2018 pokazuje, w jaki sposób.

Obejrzyj teraz!

Kuchnia wegetariańska i halal z Kikkoman!

Kikkoman zapewni pełnię kulinarnych doznań i przełamie panującą na talerzu monotonię – coś dla każdego! Wszystkie nasze sosy stanowią idealną przyprawę, która pozytywnie wpłynie na smak dań wegetariańskich. Nie może ich również zabraknąć w kuchni halal.

więcej

Sos sojowy + cytryna = ponzu!

Gdy sos sojowy spotyka cytrynę, powstaje jeden z ulubionych sosów Japonii: ponzu! Wystarczy skropić sosem Kikkoman ponzu z cytryną grillowane mięso lub użyć go bezpośrednio w postaci dipu czy vinaigrette! Ożywczy smak sosu zapewni eksplozję cytrusowego orzeźwienia.

więcej

Sos sojowy może więcej!

Sos sojowy ma wiele pożytecznych właściwości. Na przykład pozwala pozbyć się typowego dla składników zapachu: krótkie marynowanie lub skropienie sosem wystarczy, aby potrawy odzyskały świeży zapach. Ponadto sos sojowy działa bakteriostatycznie, dlatego to idealny wybór dla fanów mięsa smażonego na różowo, świeżej ryby i owoców morza.

więcej