Podziel się na Google+:

Szkoła przypraw dla początkujących

Wracamy do szkoły! Chcesz nauczyć się czegoś nowego? Dowiedz się od nas, jak prawidłowo dozować sos sojowy i przyprawić dania jak profesjonalny kucharz.

więcej

Kikkoman - dania do zakochania    
♥ ♥ ♥

Nigdy nie przestawaj się uczyć: Nasz naturalny sos sojowy Kikkoman jest wszechstronny. Można go stosować do różnych potraw i na różne sposoby. Nasz film pokazuje, w jaki sposób.

Obejrzyj już teraz!

Naturalnie warzony ekologiczny sos sojowy

Czy wiesz, że sos sojowy Kikkoman jest dostępny również w wersji ekologicznej? Do jego produkcji używa się wyłącznie surowców ekologicznych o certyfikowanej jakości. A łagodny aromat sprawia, że smakuje dokładnie tak samo jak nasz klasyczny naturalnie warzony sos sojowy. Naturalnie warzony, ekologiczny i niezmiennie idealny do przyprawiania wszelkiego rodzaju potraw.

więcej

Kuchnia wegetariańska i halal z Kikkoman!

Kikkoman zapewni pełnię kulinarnych doznań i przełamie panującą na talerzu monotonię – coś dla każdego! Wszystkie nasze sosy stanowią idealną przyprawę, która pozytywnie wpłynie na smak dań wegetariańskich. Nie może ich również zabraknąć w kuchni halal.

więcej

Sos sojowy + cytryna = ponzu!

Gdy sos sojowy spotyka cytrynę, powstaje jeden z ulubionych sosów Japonii: ponzu! Wystarczy skropić sosem Kikkoman ponzu z cytryną grillowane mięso lub użyć go bezpośrednio w postaci dipu czy vinaigrette! Ożywczy smak sosu zapewni eksplozję cytrusowego orzeźwienia.

więcej

Sos sojowy może więcej!

Sos sojowy ma wiele pożytecznych właściwości. Na przykład pozwala pozbyć się typowego dla składników zapachu: krótkie marynowanie lub skropienie sosem wystarczy, aby potrawy odzyskały świeży zapach. Ponadto sos sojowy działa bakteriostatycznie, dlatego to idealny wybór dla fanów mięsa smażonego na różowo, świeżej ryby i owoców morza.

więcej