Podziel się na Google+:

Fermentacja – nowy kulinarny trend

Dawniej robienie przetworów służyło jedynie dłuższemu przechowaniu sezonowych owoców i warzyw. Dziś wiemy już, że stare dobre „weki” mają coś więcej do zaoferowania! Spróbuj i przekonaj się, jaki jest ten nowy kulinarny trend.

więcej

Japońskie sushi „zrób to sam”

Co powiesz na sushi w gronie przyjaciół w jeden z nadchodzących zimowych wieczorów? A może sushi na rodzinną uroczystość w domowym zaciszu? Nasze filmy instruktażowe pokażą Ci, w jaki sposób samemu przyrządzić nigiri i maki, a przy tym cieszyć się wspólnymi chwilami. Oczywiście razem z sosem sojowym Kikkoman.

więcej

Meksyk z nutką Azji

Naturalnie warzony sos sojowy Kikkoman potęguje intensywność smaku tradycyjnych dań w prawie każdym zakątku świata. Uniwersalność sosu sojowego sprawia, że pasuje on doskonale na przykład do kuchni meksykańskiej. Skosztuj chili, wrapów, fajity, salsy i innych meksykańskich specjałów z delikatną nutką Azji!

więcej

Szybkie przekąski bez wychodzenia z domu

Street food przeżywa swoisty boom. Mobilne punkty gastronomiczne sprzedające burgery, wrapy, szaszłyki itp. zachęcają nas do degustacji nowych dań w nowych miejscach, a dzięki takim przekąskom mamy okazję poznawać nowe, nieznane smaki. Zajrzyj do naszego zbioru przepisów i wrzuć coś na ząb!

więcej

Naturalnie warzony ekologiczny sos sojowy

Czy wiesz, że sos sojowy Kikkoman jest dostępny również w wersji ekologicznej? Do jego produkcji używa się wyłącznie surowców ekologicznych o certyfikowanej jakości. A łagodny aromat sprawia, że smakuje dokładnie tak samo jak nasz klasyczny naturalnie warzony sos sojowy. Naturalnie warzony, ekologiczny i niezmiennie idealny do przyprawiania wszelkiego rodzaju potraw.

więcej

Kikkoman - dania do zakochania ♥ ♥ ♥ 

Nigdy nie przestawaj się uczyć: Nasz naturalny sos sojowy Kikkoman jest wszechstronny. Można go stosować do różnych potraw i na różne sposoby. Nasz film pokazuje, w jaki sposób. Obejrzyj już teraz!

Obejrzyj teraz!