Sproszkowany sos sojowy
Kikkoman oferuje także suszony rozpyłowo sos sojowy, który spełnia standardy przemysłowej produkcji jedzenia. Różne sproszkowane koncentraty suszy się rozpyłowo przy użyciu maltodekstryny. Sproszkowany sos sojowy jest idealną bazą dla kostek rosołowych, zup, sosów i marynat w proszku. Jest dostępny w 25-kilogramowych opakowaniach, pakowany do 400 kg na paletę i w różnych wersjach zawartości azotu. Naturalna metoda warzenia nie powoduje reakcji chemicznej 3-MCPD. Wszystkie produkty są wytwarzane w Europie zgodnie z normą ISO 9001, HACCP i dyrektywami UE.
Ważne: Nasze produkty są zrobione wyłącznie ze składników, które nie są genetycznie modyfikowane.
Skład sproszkowanego sosu sojowego
Skład produktu | KS-20 | KU-20 | KN-20 | KL-20 |
Lista składników | Sos sojowy (Nasiona soi, Pszenica, Sól), Maltodekstryna, Sól. | Sos sojowy (Nasiona soi, Pszenica, Sól), Maltodekstryna, Sól. | Sos sojowy (Nasiona soi, Pszenica, Sól), Maltodekstryna, Sól. | Sos sojowy (Nasiona soi, Pszenica, Sól), Maltodekstryna. |
Cechy | Intensywny smak sosu sojowego | Intensywny smak sosu sojowego | Łagodny smak sosu sojowego | Mniejsza zawartość soli |
Bez GMO (UE) | tak | tak | tak | tak |
Odpowiedni dla wegan | tak | tak | tak | tak |
Nie zawiera laktozy | tak | tak | tak | tak |
Certyfikat halal | tak | tak | tak | tak |
Certyfikat koszerności | tak | tak | tak | tak |
Skład produktu | Bezglutenowy proszek | NFE-PN |
Lista składników | Sos sojowy (Nasiona soi, Sól, Ocet), Maltodekstryna, Sól. | Białko pszeniczne, Sól. |
Cechy | Nie zawiera glutenu | Nie zawiera soi |
Bez GMO (UE) | tak | - |
Odpowiedni dla wegan | tak | tak |
Nie zawiera laktozy | tak | tak |
Certyfikat halal | tak | nie |
Certyfikat koszerności | tak | nie |
Odkryj więcej