Podziel się na Google+:

Jesienne przysmaki: grzyby

Borowiki, kurki, podgrzybki, maślaki – o tej porze roku nasze lasy obfitują w rozmaite gatunki grzybów, a w razie czego na sklepowych półkach znajdziemy świeżutkie pieczarki. Dodając do grzybów nasz naturalnie warzony sos sojowy, sprawisz, że przygotowana potrawa będzie smakować wybornie. O czym warto pamiętać, dowiesz się tutaj...

więcej...

Tajemnica perfekcyjnego burgera

Dwie połówki bułki wypełnionej po brzegi wszystkim, co daje szczęście: jarzyny, mięso, drób... W burgerach chodzi o dobre składniki, a przede wszystkim o odpowiedni sos. Twój wymarzony burger będzie jeszcze smaczniejszy dzięki sosom Kikkoman.

więcej...
Teriyaki

Nasz nowy sos Teriyaki

Nasz nowy Sos Teriyaki z Pieczonym Czosnkiem jest idealną przyprawą do smażonych i grillowanych dań. Łączy w sobie słodycz teriyaki i wytrawny aromat prażonego czosnku. Wypróbuj koniecznie!

więcej ...