Podziel się na Google+:

Małe pakiety energii

W pestkach i nasionach znajduje się wiele wartościowych składników odżywczych. Dzięki orzechowemu aromatowi doskonale nadają się one do ulepszenia dressingów, zup i wielu innych potraw. Nasza rada: Dopraw swoje dania za pomocą pestek dyni i innych – i oczywiście naszych sosów Kikkoman...

więcej

Jesienne przysmaki: grzyby

Borowiki, kurki, podgrzybki, maślaki – o tej porze roku nasze lasy obfitują w rozmaite gatunki grzybów, a w razie czego na sklepowych półkach znajdziemy świeżutkie pieczarki. Dodając do grzybów nasz naturalnie warzony sos sojowy, sprawisz, że przygotowana potrawa będzie smakować wybornie. O czym warto pamiętać, dowiesz się tutaj...

więcej

Tajemnica perfekcyjnego burgera

Dwie połówki bułki wypełnionej po brzegi wszystkim, co daje szczęście: jarzyny, mięso, drób... W burgerach chodzi o dobre składniki, a przede wszystkim o odpowiedni sos. Twój wymarzony burger będzie jeszcze smaczniejszy dzięki sosom Kikkoman.

więcej